Ohjainyksiköt

Sopivat keskusyksiköt jokaiseen järjestelmään

Täältä löydät sopivat keskusyksiköt integrointiyksiköille ja pöytämallisille merkintäjärjestelmille.

Keskusyksiköt integraatioyksiköille

Integraatioyksiköiden keskusohjausyksiköt ovat IP54-suojattuja ja vakuuttavat korkealla toiminnallisuudestaan ja energiatehokkuudellaan. Vakioversiossaan ne on jo varustettu tärkeimmillä toiminnoilla integroituihin automatisoituihin tuotantoprosesseihin. Erikoistoiminnot voidaan valita kattavasta moduulijärjestelmästä.

Käyttöohjelmiston käyttöliittymä on hyvin jäsennelty. Värilliset kuvakkeet helpottavat navigointia. Käyttöohjelma on saatavana useilla kieliversioilla.

Kommunikointi mahdollisuudet (optiona):

  • Digitaaliset tulot ja lähdöt (I/O)
  • Ethernet TCP / IP (Rockwell)
  • PROFINET CU / LWL
  • PROFIBUS
  • Toimintomoduulit (esim.TIA)

MV5 ZE 100 XL / MV5 ZE 101 XL

Myydyin ohjanyksikkö integroitaville laistteistoille on MV5 ZE 101 XL -malli. Tämä innovatiivinen ja verkkoyhteensopiva ohjausyksikkö on ihanteellinen ratkaisu automatisoiduille tuotantolinjoille kompaktin ja toiminnallisten ominaisuuksien suhteen. Se on varustettu värinäytöllä ja kapasitiivisella kosketusnäytöllä. Tekstit syötetään näytöllä näkyvällä näppäimistöllä. Usein käytetyt näppäimet sijaitsevat värinäytön oikealla puolella.

Suosituinta malliamme on saatavana myös ilman värinäyttöä ja kosketusnäyttöä pelkistetyllä versiolla MV5 ZE 100 XL. Vain 6 LEDiä toimivat ohjaustoimintona esim. käyttöjännite, perusasento X / Y tai valmis merkitsemiseen. Toimenpide suoritetaan PC-ohjelmiston XL CONTROL kautta. Tätä edullista mallia käytetään aina, kun ei tarvita säännöllisiä manuaalisia syöttöjä.

Luettelo teknisistä yksityiskohdista löytyy täältä:

Tekniset yksityiskohdat

MV5 ZE 401 XL

Our central control units for benchtop and hand-held marking systems

MV5 ZE 301 XL

MV5 ZE 301 XL -ohjausyksikköä voidaan käyttää ohjaamaan sekä pöytä- että kädessä pidettäviä merkintälaitteistoja. Pienikokoisessa pöytäkotelossa oleva malli on varustettu integroiduilla PC-toiminnoilla erilliskäyttöä varten ilman ulkoista tietokonetta. Etupaneeliin on integroitu suuri värinäyttö, joka näyttää kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä.

Keskusyksikön MV5 ZE 301 XL -ohjelmisto on hyvin jäsennelty ja tarjoaa suurimman joustavuuden merkintätiedostojen luomiseen. Tietojen syöttö tapahtuu USB-näppäimistön kautta. Käyttöohjelma on saatavana useilla kieliversioilla. Esikatselutoiminnon avulla luotu merkintätiedosto voidaan tarkistaa suoraan värinäytöltä. Hyödylliset toiminnot, kuten aika, päivämäärä tai automaattinen numerointi, sisältyvät jo vakiotoimitukseen. Monet muut ohjelmistokomennot ovat valinnaisesti käytettävissä.

Luettelo teknisistä yksityiskohdista löytyy täältä:

Tekniset yksityiskohdat

MV5 ZE 401 XL